Healing

SIDEN ER VED AT BLIVE OPDATERET, derfor er der lidt rod her og nu.

Den 29 december 2019

Jeg healer i tiden prøvekaniner, på en god stol i stuen. Dette koster intet, udover en udførlig respons, på hvad det har gjort, altså hvad folk har mærket.

Når behandlerrummet er klar, tilbyder jeg alle i øveperioden, healing til 150 kr for ca. 30-40 minutter. Det tager i alt ca. en time, da man efter selve healingen kan få lov at ligge lidt i fred, og efterfølgende evt snakke lidt om det der er oplevet. Du kan følge med i her på siden, eller selve bloggen, hvornår der åbnes for tidsbestilling i det offentlige rum.

Det meste af healingen, foregår uden jeg fysisk røre ved dig, med mindre jeg oplever der er behov. Som hovedregel, når selve healings sessionen er færdig, berøre jeg let hoved og skuldre som en afslutning, for at lukke af og takke for den energi der er udvekslet.

Ofte foregår en session i stilhed, men igen, der kan være behov for nogle få udvekslinger af ord, eller en tår vand.

Det kan godt være et menneske har ondt i knæet, jeg kan ikke love at knæet bliver hel/healet, for det er ikke sikkert det er der, det i virkeligheden “trykker”. Da jeg, via den healende, rene universelle energi, beder den om at virke der hvor det inderste af dig/personen har mest behov for det.

Samtidig med healingen, er jeg med i en gruppe for lysarbejdere. Det har til formål at udvikle mig selv, forfine evnerne, samt at opnå sikkerhed i eget “åndelige” sprog.

Det er utroligt givende at være i en fysisk gruppe.

Lidt om baggrunden med healing

Jeg har, gennem de sidste 20 år beskæftiget mig med healing, af flere omgange, og på hobbyplan. Jeg elsker at kunne bruge mig selv, og den erfaring jeg har med mig i livet. Og er, taknemmelig for energien der kommer ud gennem hænderne, og ikke mindst at folk kan mærke der sker noget i dem og deres krop. Energien er meget renere og klarer end den var for 20 år siden. Det er spændende når der er en mærkbar udvikling i tingene.

Hvis du har lyst til at læse Lones respons på healing, har hun været så gavmild og sød at ligge den ud på hendes blog-Frk Hall. Du finder indlægget her

Hilsner og smil

Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *