Healing

Healing

Healing, ved fysisk fremmøde, eller fjernhealing hver onsdag, fredag og søndag, efter aftale.

Tidsbestilling se kontakt formular her på siden, eller HER

En session vare ca 25-50 minutter.

Fjernhealing 250 kr

Healing ved fysisk fremmøde 350,-

Selve healingen vare mellem 25 og 50 minutter, alt efter behov. Maks en time i alt. Da det er en dyb og afslappende oplevelse, kan du efterfølgende ligge og stille komme til dig “selv”. Når du er klar og hvis du har lyst, kan vi snakke lidt om hvad du har mærket. Jeg har gentagende gange oplevet at netop den lille samtale bagefter, er med til at frigive en sidste rest af evt bekymring, der har sat fast længe.

Intuitiv healing

Healing er utrolig blid og fin

  • Jeg healer via den universelle og rene energi.
  • Jeg beder om at energien går ind og arbejder med det du har mest brug for, i dit aller inderste.
  • Jeg bevæger mig intuitivt, også i forhold til de energier jeg føler undervejs.

Det meste af healingen, foregår uden jeg fysisk røre ved dig, med mindre jeg oplever der er behov.
Som hovedregel, når selve healings sessionen er færdig, berøre jeg let hoved og skuldre som en afslutning, for at lukke af og takke for den energi der er udvekslet.

Ofte foregår en session i stilhed, men igen, der kan være behov for nogle få udvekslinger af ord, eller en tår vand.

Fjernhealing

Fjernhealing foregår på samme måde som ved fysisk fremmøde, vi har dog først en tlf samtale, evt den dag du bestiller tid. Du sidder eller ligger et uforstyrret sted, hjemme hos dig selv. Jeg skriver en sms til dig ca 7 minutter inden opstart, for at fortælle at vi går i gang. Jeg skriver igen når energien er lukket ned, jeg gør det for at takke for vores samarbejde i energierne.

Hvad gør healing

Folk der har været her oplever, at det er dybt afslappende, mange bliver trætte efterfølgende. Mange oplever at der frigives uønskede tanker, de siger tankerne ligesom bliver stoppet/fjernet.
En som havde døjet med en arm i flere måneder, og gået til diverse behandlere, oplevede at den pludselig var hel igen, og at den tanke/smerte, der sad i den arm blev sluppet via samtalen, det var så dybt.
Mange oplever en boblende glæde i kroppen, og andre føler en indre ro.

Healing er også din tid, en tid hvor du er i fuldt fokus, et frirum, et space. Det er en god ide at have fri efter en healing, dvs uden planer eller arbejde.

Respons

Hvis du har lyst til at læse Lones respons på healing, har hun været så gavmild og sød at ligge den ud på hendes blog-Frk Hall. Du finder indlægget her

Anitas siger: I denne stund ser jeg og funderer over livet.. for i dag har jeg for første gang blevet healet..og sikken oplevelse jeg har haft..Troede nok ikke lige på det i første omgang men det kunne jeg godt glemme alt om. Anette Nielsen tusinde tak for den fred som du har fyldt mit sind med.. Det kan ikke beskrives..Jeg vil varmt anbefale dig til alle som har brug for lidt ferie midt i deres travle hverdag❤tak igen❤

Anitas respons finder du også på min FB profil Anette Nielsen

Lidt om baggrunden med healing

Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med healing, af flere omgange, og på hobbyplan.

Som healer, har jeg tidligere haft mange bump på vejen, nogle større end andre. Jeg er dybt taknemmelig for hvert et bump, det er det der har gjort mig til det menneske jeg er i dag.
Elsker at kunne bruge mig selv, og den erfaring jeg har med mig i livet.

Jeg er taknemmelig for at kunne formidle energien, og ikke mindst at folk kan mærke der sker noget i dem og deres krop.

Energien er meget renere og klarer end den var for 20 år siden. Det er spændende når der er en mærkbar udvikling i tingene.

Hilsner og smil

Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *