Healing

Den 5 november 2019

For år tilbage, har jeg beskæftiget mig med healing, af nogle omgange, og på hobbyplan.

Jeg er begejstret, passioneret og vild med den energi der kan komme i hænderne, og ikke mindst at folk kan føle der sker noget i dem, og deres krop, og uden at jeg røre fysisk!

Er det ikke fantastisk!

Jeg elsker at kunne bruge mig selv og al den erfaring jeg har med mig i livet. Jeg er vild med at kunne gøre en forskel, om den er stor eller lille.

Jeg er klar til at bruge de evner jeg er født med, og har vækket energien til live igen, og denne gang, med en meget renere energi, og på en helt ny måde.

Det kan godt være et menneske har ondt i knæet, jeg kan ikke love at knæet bliver hel/healet, for det er ikke sikkert det er der det i virkeligheden “trykker”.

Jeg healer i tiden på udvalgte prøvekaniner, dette koster intet, udover en udførlig respons, på hvad det har gjort, altså hvad folk har mærket.

Når mit behandlerrum er klar, tilbyder jeg alle i øveperioden, healing til 150 kr for ca. 30 minutter. Dette kan du følge med i her på siden, eller selve bloggen. Til den tid åbner jeg for tidsbestilling i det offentlige rum.

Samtidig med healingen, er jeg med i en gruppe for lysarbejdere. Det har til formål at udvikle mig selv, forfine evnerne. Personligt elsker jeg at udforske, er nysgerrig af natur.

Det er utroligt givende at være i en fysisk gruppe.

Hvis du har lyst til at læse Lones respons på healing, har hun været så gavmild og sød at ligge den ud på hendes blog-Frk Hall. Du finder indlægget her

Følg med her på bloggen omkring healing, som er så meget mere end det, de fleste lægger i ordet/handlingen

Du er meget velkommen til at fortælle om din oplevelse af behandlingen, i kommentar feltet under.

Hilsner og smil

Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *