AnettesFlora

Anettes Flora så dagens lys i oktober 2013. Den første blog var på blogspot, og begyndte med kreativt binderi, for senere at udvidde sig som en haveblog. Der mødte og så jeg mange haver, havebloggere og havefolk. I den forbindelse har jeg blandt andet set Claus Dalby- havekongens have.

Senere skiftede bloggen igen karakter, og blev bygget op på ny. Siden 13 har jeg personligt gennemgået en stor udvikling, og bloggen har fulgt udviklingen, derfor er der nu skabt en treide blog, som er denne. Spiritualitet , som jeg også kalder selvudvikling går gennem mit liv som en rød tråd, det er en passion og en nysgerrighed på livet og alle de facetter der er.

Jeg er professionel blomsterbinder, og har været det siden 1988. Min blomstrende karriere begyndte dog allerede i 1980. Måske har du gættet hvorfor bloggen hedder Anettes Flora, med underteksten spiritualitet i hverdagen.

I menuen kan du også se at jeg healer, samt afholder hold i meditation. Udover det arbejder jeg som blomsterbinder, jeg elsker at binde, at være kreativ og have kontakten med kunder, jeg elsker at formidle skønheden i blomsterne og farverne.

VELKOMMEN TIL

Jeg hedder Anette, er fra 1966, og gift med Kim. Sammen har vi to inspirerende og vise voksne børn.

Gaia er, vores lille rødtop af et barnebarn, og fra februar 2019.

Gaia mødte jeg, en augustdag i 2018, allerede før hun blev født:

“Jeg sad på havebordet med en kop kaffe, var i den der tilstand, hvor man ser uden at se, alt var fred og dejligt.

Der kommer en energi, det er en energi jeg kender, uden helt at kende, det er en ophøjet ro, en Dronning følelse, fuld af visdom, og i en dyb bordeaux farve.”

Jeg vidste at det var Gaia. Følte mig velsignet, taknemmelig, og var rørt i de dybeste følelser.

Jeg rå elsker skønhed, mad, mennesker, og ALT der har med vores vidunderlige JORD at gøre.

Dette er noget af det jeg vil dele her på bloggen, sammen med blomsterglæder, hver dagens oplevelser, indsigterne, højderne og dybderne, som et liv består af.

Jeg elsker at skrive og dele, og når jeg vælger at gøre det i det offentlige rum, er det også for at fortælle at livet er perfekt her og nu.

Jeg vil gøre rummet Anettes Flora til en spirituel og autentisk oplevelse, og et rart sted at være!

Håber du vil finde dig godt tilpas her!

Velkommen til <3

Anette

Hilsner fra Anette