AnettesFlora

Velkommen til Anettes Floras blog

Bag bloggen, jeg Anette, årgang 1966, en fantastisk årgang, hvis du spørger, føler mig ikke en dag ældre end det, bare mere udviklet, og med en lettere tilgang til livet, eller det er blevet lettere at takle alle de der følelser, som andre mennesker får op i mig, håber du oplever humoren i det skrevne.

Jeg er KONE, MOR og BEDSTEMOR, og med et stort HJERTE for børn og vores alle sammens GAIA. Elsker at se noget vækste., og udfolde sig.

Uddannet blomsterbinder, og arbejder til dagligt i en blomstrende butik.

Som person er jeg frihedselskende, arbejdsom, doven-kan finde på at springe over det laveste gærde, i en kvik vending, ellers er jeg grundigheden selv, i alle tilfælde når jeg svinger støvsugeren, her sammenligner jeg mig med manden min;- ).

Er generelt nysgerrig, og dykker gerne ind i menneskers historier- sådanne har vi alle, dem der mærkes er dem der huskes. Også ellers huske at vi alle har muligheden for at skrive en “dårlig” historie om, til en smuk.

Meditere dagligt, spiritualitet går gennem livet mit, som den røde tråd, en selvudvikling der startede for virkeligt mange år siden, en ting som er kommet for at blive. Det er noget af det mest spændende jeg ved, man kan blive ved med at dykke ind og ned, for at opdage, for at tage guldkornene med sig på sin videre færd. Siger, Just do it, be aware, takker universet og livet for muligheden.

Elsk livet

De bedste hilsner, solskin smil og en lille buket

Fra Anette

Anette